‘Mellem Duerne’ – indblik i arbejdet med en kortfilm

Dato/klokkeslæt
Dato - 07.01.2021
19:00 - 20:30

Kategori


6-årige Majas verden styrter sammen, da hun i børnehaven fortæller om, hvordan hendes elskede alenefar, Morten, fortæller godnathistorier. En undersøgelse af Majas og Mortens forhold går i gang. Samme dag får Maja lov til at tage med Morten hjem, men Majas syn på faren vil for altid være forandret.

‘Mellem Duerne’ er et samfundskritisk psykologisk drama, som ikke tager stilling til Mortens forbrydelser, men i stedet fokuserer på begivenhederne set fra Majas perspektiv. Den handler om Majas møde med skammen, og hvordan man stadig kan elske en far, selvom det han gør, er forkert.

Spor har fået mulighed for at invitere instruktør Anne-Marie Bjerre Koch og producer Amalie Møgelberg til online cafémøde. Her vil de fortælle om deres arbejde med at lave en film med så sårbart et tema. Som deltager får du mulighed for at se klip fra filmen og stille spørgsmål til Anne-Marie og Amalie. Efter begivenheden vil du få et link, så du kan se hele filmen.

Alle deltagere skal være over 18 år. Det er muligt at være helt anonym ved at angive et fiktivt navn og deltage med din egen video slået fra. Klik på dette link for at deltage

Se guide til Zoom-møder her.