Online cafémøde om senfølger og kropsterapi

Dato/klokkeslæt
Dato - 26.01.2021
19:00 - 20:30

Kategori


Online cafémøde med Anette Vinston Ritz – om berøringer i kropsterapi og senfølger

.

Kropsterapeut, Anette Vinston Ritz, vil åbne op for forskellige nuancer af og perspektiver på, hvad berøringsterapi kan gøre for senfølgeramtes proces.

Anette er selv senfølgeramt efter vold og seksuelle overgreb i barndommen. Den vej, hun har gået, er gennem en 4-årig uddannelse til Rosenterapeut. Her blev det meste af tiden brugt ved briksen til at give og modtage behandlinger. Berøringen, der trænes, er orienteret mod at være med det. der er i én selv og klienten under behandlingen. Det er netop selve måden at skabe kontakt gennem ord og berøring, der trænes ud fra mesterlæreprincippet.

Det er ca. 19 år siden Anette begyndte at huske de seksuelle overgreb fra barndommen, og kort efter stiftede hun bekendtskab med Rosenmetoden. I hendes egen proces har hun derfor primært brugt alt det, der ligger i Rosenmetodens tilgang til gradvist at blive menneske igen. Både i terapilokalet og i livet i øvrigt.

Oplægget vil bevæge sig rundt om, hvad der kan ske, når svære senfølger bearbejdes fra den kropslige tilgang – fra kroppen og op til hovedet.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til sidst og evt. også undervejs, hvis noget trænger sig på.

Anette Vinston Ritz:
Kropsterapeut – Rosenmetoden og TRE
Forfatter til den skønlitterære og autofiktive roman Slået Skæv
Cand. Idræt & Sundhed med speciale i somatisk terapi
Tidligere skolelærer

Alle (over 18 år) er velkomne til at deltage. Man kan deltage anonymt med sin egen video slået fra og under alias, hvis dette foretrækkes.