Online møde med kvinderne bag podcasten ‘Når barndommen giver PTSD’

Dato/klokkeslæt
Dato - 22.09.2022
17:00 - 19:00

Kategori


Velkommen til online møde med kvinderne bag den gode podcast ‘Når barndommen giver PTSD’ – nemlig instagramprofilerne @mor.med.ptsd og @kisiab.

I episoderne fortæller de brudstykker fra eget levet liv, om en kompleks barndom og ungdom, der bl.a. har indeholdt svigt og seksuelle overgreb, om traumer, deres voksenliv med PTSD og meget mere.

På dette online møde vil Sarah og Kisia fortælle om at have oplevet dårligdom, både fysisk og psykisk, og om at få diagnosen PTSD. De kommer frem til, hvor de er nu, hvor de kan tale højt om deres barndom og deres traumer og er med til at bryde tabuer samt sætte fokus på senfølger efter seksuelle overgreb.

Formålet med podcasten er at skabe det rum, de selv har manglet for, at ingen skal føle sig ensomme, alene eller forkerte med de traumer, de har med sig.

Sarah og Kisia holder et cirka 45 min. oplæg, hvorefter der vil komme en lille pause, efterfulgt af en time, hvor I får mulighed for at stille spørgsmål.

Vi håber at se rigtig mange.

Hvis du vil høre podcasten inden mødet, er linket: https://anchor.fm/naarbarndommengiverptsd eller på Spotify ‘Når barndommen giver PTSD’.

———————-

Som altid kan man deltage i Zoom-møde med slukket eller tændt kamera, under sit rigtige navn eller alias. Man kan stille spørgsmål selv eller ved at skrive dem i chatten under mødet, hvorefter de vil blive oplæst for Sarah og Kisia under spørgsmåls runden.

Projektleder/facilitator vil ridse alt dette op ved start. Alle deltagere skal være +18 år.

Deltag via dette link: .
Log gerne på 5-10 min før vi begynder kl. 17.

Guide til Zoom.